Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Λευκορώσοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού

Ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού στα πλαίσια της τουριστικής - πολιτιστικής - αθλητικής ανάπτυξης του τόπου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς και την Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας, οργανώνει επισκέψεις μεγάλων ταξιδιωτικών πρακτόρων και έγκριτων δημοσιογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε την περιοχή μας ομάδα από την Λευκορωσία αποτελούμενη από, τρεις ταξιδιωτικούς πράκτορες, τρεις δημοσιογράφους, δύο τηλεοπτικούς παραγωγούς και λοιπό βοηθητικό προσωπικό, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον ιαματικό και θρησκευτικό τουρισμό.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Πευκί, παρευρέθησαν οι: ο Σύλλογος Υδροθεραπευτηρίων Αιδηψού, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Αιδηψού, το Τουριστικό Γραφείο Traditional Tours , οι ιδιοκτήτες της μονάδας «Hotel Altamar», ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «40 Πλατάνια» και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου σε θέματα τουρισμού Κωνσταντίνος Βλαχοστέργιος.
Στις δύο ημέρες παραμονής της, η ομάδα ξεναγήθηκε σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (ιαματικές πηγές, μοναστήρια, κ.α.) δείχνοντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με φορείς και συλλόγους της περιοχής.

Έγινε ανταλλαγή συμβολικών δώρων και τοπικών προϊόντων που πρόσφεραν η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Ελένη Ευσταθίου και ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνους Φώτου, με την ομάδα να αναχωρεί στη συνεχεία για την εκτέλεση του προγράμματος της.

Η νεοεκλεγείσα Δημοτική Αρχή ευχαριστεί για την συνεργασία τους όσους δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, τονίζοντας πως ενέργειες σαν αυτές θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...