Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Φιλοζωϊκό Σωματείο Β.Εύβοιας "ΗΡΑ": "Φρίκη στα Λουτρά Αιδηψού"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαμε αντιμέτωποι, ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής, στον επαρχιακό δρόμο Λουτρών Αιδηψού – Γιάλτρων, μετά από καταγγελία εθελόντριας μας η οποία ενημερώθηκε από κάτοικο της Αιδηψού για τρία κουταβάκια ενός μήνα περίπου, απαγχονισμένα παρακείμενα του δρόμου.  Τα κουταβάκια απεγκλώβισε κάτοικος της Αιδηψού και η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν περιγράφεται γλαφυρά στις φωτογραφίες. Από το ένα κουτάβι έλειπε το κεφάλι του ενώ το τρίτο αν και σοβαρά τραυματισμένο κατάφερε να φύγει και να κρυφτεί μέσα στα χορτάρια, χωρίς ακόμη να έχει εντοπιστεί. Σύμφωνα με μαρτυρία, έφερε βαρύ τραύμα στο λαιμό του, μάλλον από μαχαίρι.


Τα κουταβάκια κακοποιήθηκαν βάναυσα από δίποδο διεστραμμένο κτήνος, το οποίο μέχρι και αυτή τη στιγμή παραμένει ασύλληπτο, αποτελώντας δημόσιο κίνδυνο για ανθρώπους και ζώα.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν ανακρίσεις και διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας καταδικάζει και καταγγέλλει αυτή την αποτρόπαια πράξη, επικηρύσσοντας τον ένοχο. Παρακαλούμε θερμά, όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει άμεσα με το Σωματείο ή με την Αστυνομία. Πρόκειται για φρικτή κακοποίηση ζώων από έναν διεστραμμένο «άνθρωπο», ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα κινείται στην περιοχή.


 ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΗΡΑ

Η Πρόεδρος: Λίλα Ευθυμιοπούλου

Η Γραμματέας: Γιώτα Περήφανου

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΗΡΑ –
Τηλ: 6987920937
email: filozoikosomateiohra@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...