Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Τι απαντά η εταιρεία για την έλλειψη ηχητικών στα χορευτικά μετά την παρέλαση της Ιστιαία

Παραδοσιακούς χορούς χόρεψε το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Ιστιαίας "Αθανάσιος Κορφιάτης" μετά την παρέλαση στην Ιστιαία. Όμως δεν υπήρξε ηχητική κάλυψη με καθυστέρηση να δωθεί μία μικρή λύση για να μην αναβληθούν τα χορευτικά. Αυτό είχε ως συνέπεια αντιδράσεις και σχόλια απ' τους παρευρισκόμενους. Η κ. Χριστίνα Μπελμέζου που είχε αναλάβει την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων εξέδωσε δελτίο τύπου αναφέροντας ότι δεν είχε καμία ενημέρωση για το γεγονός ότι στην πλατεία της Ιστιαίας μετά την παρέλαση θα υπήρχε χορευτικό. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το δελτίο τύπου.....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να διευκρινήσουμε κάποια πράγματα σχετικά με την κάλυψη των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου 2016 διότι αιωρούνται απόψεις (και αποδίδονται ευθύνες στην εταιρεία μας με αποτέλεσμα την δυσφήμισή της.)
 Το θέμα ξεκινάει απο την ηχητική κάλυψη του Καρναβαλιού 2016 στην οποία ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού ήταν χορηγός. Συμφωνήθηκε με την εταιρεία μας έναντι συγκεκριμένης αμοιβής να αναλάβουμε την ηχητική κάλυψη αυτού, παράλληλα δε επειδή η εταιρεία μας είχε και έχει μία άψογη συνεργασία με το Δήμο, αναλάβαμε με τη μορφή προσφοράς την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου στην Ιστιαία και στα Λουτρά Αιδηψού.
   Οι αναληφθείσες εργασίες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία όπως συμφωνήθηκαν πλήν όμως, ενώ δεν είχαμε καμία ενημέρωση απο τους υπεύθυνους του χορευτικού της Ιστιαίας ότι μετά το πέρας της παρέλασης θα χόρευαν στην πλατεία της Ιστιαίας, ζητήθηκε να καλύψουμε και αυτό το μέρος πράγμα το οποίο είχαμε όλη την καλή διάθεση να κάνουμε όπως άλλωστε έγινε και στα Λουτρά Αιδηψού οι οποίοι εκεί υπεύθυνοι φρόντισαν να μας ενημερώσουν εγκαίρως.
  Ευχαριστούμε και σας γνωστοποιούμε ότι είμαστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, όποτε μας ζητηθεί και να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.


                                                                                                                                      Χριστίνα Μπελμέζου
                                                   Τραγουδίστρια-Μουσικός-Ηχητ.Καλύψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...