Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση Παλαιμάχων Βόρειας Εύβοιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Παλαίμαχοι της Βόρειας Εύβοιας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Εύβοιας για τη διοργάνωση του Α' πρωταθλήματος παλαιμάχων που δίνει και σε μας τη δυνατότητα να ξαναβρεθούμε στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο αγαπήσαμε μετά από πολλά χρόνια.

Τα παιχνίδια αυτά είναι μια γιορτή και η ευκαιρία να ξαναζωντανέψουμε παλιές μνήμες, φιλίες, χαρές, λύπες. Να χαρούμε να διασκεδάσουμε να θυμηθούμε, να απολαύσουμε, να νοσταλγήσουμε και να επιστρέψουμε μετά το παιχνίδι γεροί, αρτιμελείς, αγαπημένοι, χαρούμενοι.
Θέλουμε γιορτινή ατμόσφαιρα και αυτό επιδιώκουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε όσα παιχνίδια είμαστε γηπεδούχοι. Να τελειώνει ο αγώνας και να βγαίνουμε όλοι μαζί αγαπημένοι και χαρούμενοι, γιατί στην ηλικία μας η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός. Το παν είναι η συμμετοχή και το ευ αγωνίζεσθαι. Γιατί ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός πρέπει να είναι πάνω απ' όλα. Αυτό θα θέλαμε να γίνει και από τις αντίπαλες ομάδες.
Είμαστε μεγάλα παιδιά πλέον και οι εμπειρίες μας είναι ικανές για να διαχειριστούμε την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ας προστατέψουμε το ποδόσφαιρο και τους εαυτούς μας και ας μη δίνουμε λαβές για σχόλια. Επιτρέψτε αγαπητοί αγωνιζόμενοι συνάδελφοι νικητές να χαίρονται και οι ηττημένοι.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...