Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού - Αναπληρώτρια Δημάρχου η Λουκατζίκου

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού με την 245 απόφαση της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου - Σπανού, οι οποίοι αντικαθιστούν τους παραιτηθέντες Δημήτρη Ζουπανιώτη, Γιάννη Κατούνη, Κώστα Σελίμη και Κώστα Παπαδόπουλο. Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι οι, οι Άννα Λουκατζίκου, Θανάσης Τσάντζαλος, Γιάννης Τσούτσικας και Κυριάκος Βογιατζής. Η απόφαση έχει ημερομηνία χθεσινή 17/5/2016 και αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια. Αναλυτικότερα...
Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αιδηψού, στη θέση του Δημήτρη Ζουπανιώτη ορίζεται η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. Άννα Λουκατζίκου. Εκτός από τις κατά τόπο αρμοδιότητές της η κ. Λουκατζίκου αναλαμβάνει και υπεύθυνη Αντιδήμαρχος των τμημάτων τεχνικών έργων και πολεοδομίας των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ενώ ορίζεται και ως αναπληρώτρια Δημάρχου. 
Υπεύθυνος στη Δημοτική Ενότητα Αρτεμησίου στη θέση του Κώστα Σελίμη αναλαμβάνει ο Γιάννης Τσούτσικας, ενώ στη Δημοτική Ενότητα Ωρεών στη θέση του Κώστα Παπαδόπουλου ορίζεται ο Κυριάκος Βογιατζής. 
Στη Δημοτική Ενότητα Ιστιαίας τέλος χρέη Αντιδημάρχου στη θέση του Γιάννη Κατούνη αναλαμβάνει Θανάσης Τσάτζαλος, ο οποίος επίσης αναλαμβάνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ και χρέη Αντιδήμαρχου καθαριότητας. Στον ορισμό αναφέρεται υπεύθυνος τμήματος περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας πλην του γραφείου πολιτικής προστασίας. 
Εκτός από την ανακοίνωση σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχουμε, εκτός από το ότι Πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο θα είναι ο κ. Τσάτζαλος, Πρόεδρος και στη ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α παραμένει η κ. Λουκατζίκου. Επίσης μάλλον αλλαγή της τελευταίας στιγμής έγινε στο θέμα Αντιδημάρχου στον τομέα καθαριότητας, αφού όλες οι πληροφορίες συνέκλιναν στο γεγονός ότι τη θέση αυτή θα αναλάμβανε ο Κυριάκος Βογιατζής, ο οποίος όμως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο πριν την απόφαση ορισμού των Αντιδημάρχων καταψήφισε προτάσεις της Δημοτικής Αρχής.
Επίσης να αναφέρουμε ότι παραμένει ως Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Λιχάδας ο Χρήστος Καψοράχης και Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα παιδείας ο Θανάσης Σπανός. 
Σύμφωνα με την απόφαση η θητεία των νέων Αντιδημάρχων ορίζεται από τις 20/5/2016 ως τις 28/2/2017. Επίσης άμισθοι Αντιδήμαρχοι είναι οι κ. Τσατζαλος και Σπανός. Δείτε απόφαση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...