Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

Παραλίγο να βουτήξει στη θάλασσα απορριμματοφόρο του Δήμου στα Ήλια

Παραλίγο να βρεθεί στη θάλασσα σήμερα τα ξημερώματα  απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού που πήγε να κάνει αποκομιδή απορριμμάτων στα Ήλια αφού ξέφυγε απ' την πορεία του και κατέληξε μέσα στην άμμο, τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες τις παραλίας. Ευτυχώς ήταν πολύ νωρίς και η παραλία ήταν άδεια από κόσμο. 
Το Istiaia Press επικοινώνησε με την Υπεύθυνη Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Αιδηψού Άννα Λουκατζίκου, οι οποία ανέφερε, ότι όπως την ενημέρωσαν στην προσπάθεια του ο οδηγός να αποφύγει σταθμευμένο όχημα και λόγο του γεγονότος ότι ο δρόμος είναι στενός, πήρε μια στροφή ποιο ανοιχτά με αποτέλεσμα να πατήσει στην άμμο και να κολλήσει. Στο σημείο μάλιστα όπως ανέφερε η Αντιδήμαρχος πήγε σκαπτικό του Δήμου, όπου το αποκόλλησε και έτσι συνέχισε την πορεία του.
Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ουρανία Παπανδρέου στην οποίο κάνει αναφορά στο περιστατικό. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της κ. Παπανδρέου:
" Απορριματοφόρο ……… στην  θάλασσα!!!!
Άγιο φαίνεται είχαν , λόγω της ώρας , 5 το πρωί σήμερα , λουόμενοι σε παραλία στα  Ήλια  Λουτρών Αιδηψού…!!
Απορριματοφόρο , όχημα του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού , οδηγούμενο κατά πληροφορίες μας από μη εντεταλμένο υπάλληλο  , βγήκε να μαζέψει τα σκουπίδια από την θάλασσα….!!
Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα….!"
Φωτογραφίες απ' το περιστατικό απέστειλε τόσο η κ. Παπανδρέου, όσο και αναγνώστης από την περιοχή... Δείτε παρακάτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...